You don´t know the whole truth

Hej hästen och ponnyn vad grymma idag, i morse så red jag Livett red i hoppsadeln kände fört rider bara i den på hoppträningar. Men det gick bra tycker jag red mycket på volt och serpentiner då hon var något starl och då lugnar hon ner sig mera. 
Ayla tömkörde vi mamma fick tömköra först lite sen så fick jag ta över hon var jätte fin jag höll henne på en volt typ så som mn longerar sen så tog jag ut henne på fyrkanten och då var det någe litet spöke i ena hörnet som hon vart rädd för och spraang i väg lite men jag höll kvar. Sen så var hon så trött och jag med dessutom hade spungit bakom henne så då avslutade vi där sen så skrittade jag av henne på vägen :)

31 Mars!

Hej, idag så red jag Livett på morgonen mer kommer sen nu så ska vi i väg och äta påskmat och när jag kommer hem så tömkör vi Ayla och så behandlar jag henne tror jag!


Fälltider

Vad änvänder ni för borste nu vid fälltiden?
Vi använder i bland magic bruch men den bästa är nog typ som en gummiskrapa där fastnar nästan allt, eftersom mamma har haft en affär så har vi rätt så många sånna och dom äger!

30 Mars!

Hej, idag så tror jag Livett vilar Ayla ska jag tömköra eller göra något med i ridhuset få se sen så ska vi till farmor och kusinerna ock leta påskägg och äta påskmat.<3
 

Dagen!:D

i morse så gixk jag upp rätt så tidigt för att hinna innan vi skulle till skidbacken, först så gick jag en promenad med Ayla det gick super hon var jätte pigg också behandlade och borstade henne också. Sen så red jag Livett jag skrittade först ut på henne sen så red jag i ridhuset det gick rätt så bra. Hon var fin vissa stunder körde galoppen rätt så tidigt idag med i höger så var hon jätte fin men i vänster så sprang hon mest kändes det som men i bland så var hon fin där med, övade också på öppna men i skritt gjorde några i trav också det gick jätte bra minskade traven sen så mycket som gick hon kunde ha travat saktare men hon var för stark och sen så travade jag av henne.

Visste du att...?

  • Livett ska alltid bajsa innan men går in i stallet alltid!
  • Ayla brukade/brukar aldrig baja eller kissa när man red henne aldrig hon gjorde/gör det efteråt.
  • Idag fyller en av mina bästavänner 13 år!
  • Just nu är vi i skidbacken.
Dom sisa 2 var ju verkligen intressanta :P

29 Mars!

Godmorgon, idag så ska jag gå en lång promenad med Ayla och sen så ska hon behandlas, jag kanske kanske kan rida ut idag hoppas verkligen det annars så rider jag nog på ridbanan eller i ridhuset :) vi ska också åka och åka skidor idag.

Allt möjligt!

Hej, jag vet att det har varit ur dålig uppdatering men nu ska jag ändra det det lovar jag!
I går så red ju mamma Livett och det gick bra tror jag sen så behandlade jag Ayla och gick ne promenad med henne sprang också lite med henne det tyckte hon var jätte kul. 
Idag så var det dressyrträning det gick verkligen jätte bra hon var fin inprencip hela tiden hade tänkt att mamma skulle ta kort så vi skulle få lite nya bilder men då kom jag på att batteriet var slut så nu sitter det på laddning. Men vi började direkt med galoppen det är bäst att ta den i början då i slutet så är hon trött och då så springer hon bara i galoppen typ. en hon var jätte fin verkligen jag hade kontroll över henne hela tiden, sen så övade vi på öppnor jag har knappt gjort det förut men i höger varv så gick det jätte bra men i vänster så är hon lite stelare så hon tog upp huvudet men i slutet så gick det bra. Sen så gjorde vi också vanliga skänkelvikningar och det gick super allt var perfekt. Sen så travade jag av henne och sen så fick hon skritta hon var helt plask blött efteråt ;)
Sen så gav jag mig på att ut och springa har inte gjort det på hela vintern så hade inte super kondis direkt men sprang typ ca 3 km kanske. Ayöla fick vila idag hade ingen ork att göra något med henne efteråt men en i stallet skulle ut och gå med sin häst och hennes kompis skulle följa med så hon tog med Ayla :D

28 Mars!

Hej, idag så är det dressyrträning för Cicci Brage :) Ayla hade jag tänkt att gå en promenad med eller något liknande.

Nytt skal! :D

Beställde ett skal på Ayla för någon vecka sedan och nu så har jag fått det :D

Va med och tävla!

Om att vinna sin egna drömoutfit på Höök för 3000 kr. 
Detta har jag med i min outfit och här har ni länken http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=4541 för att rösta på mitt bidrag.
 

27 Mars!

Hola, idag så ska mamma rida Livett tror jag i alla fall. Ayla får jag se vad jag gör med det beror lite på vad jag hinner för ska på konståkning och sen så ska jag och bowla. 
Måste ta nya bilder snart har typ inga så det får bli i repris!

Tidsinställda...

Nu så ska jag fixa några tidsinställda tills i morgon :D
Dom 2 mupparna <3

Ups...

Hade helt glömt bort att göra tidsinställda så sorry, men idag så fick Livett vila och Ayla också men nu är jag på väg till Konståkningen. Så hörs vi sen!


15 Mars!

Hej, idag så ska jag rida på morgonen för sen vis lunch så ska jag och några kompsar i väg och äta. När jag kommer hem så ska jag kanske ut och gå med Wilma inte helt bestämt än men tar i så fall med Ayla också :D
 

Helt slut!

Är helt slut nu, gick upp 07.30 i morse gick nästan direkt ut till stallet. Började att rida Livett red i hoppsadeln idag det gick bra, gjorde mycket mjukgörande övninar som serpentiner med volt i då var hon jätte fin. I galoppen så försökte jag att galoppera så sakta som möjligt och det gick jätte bra gjorde också samma sak i traven. Ayla gick jag en promenad med i ca 1 timme borstade sen henne lite och lite små fix smörjade sen Livetts träns men är inte klar en hehe.

Ur snygga ridbyxor

Dom här ridbyxorna var ur snygga bettet vid fickan som en liten detalj och märket var jätte snyggt även fast man kanske inte ser det när man har en tröja över men dom var skita snygga finns i olika färger finns HÄR
CANDY RIDBYXA HELSKODD ESPERADOCANDY RIDBYXA HELSKODD ESPERADO

24 Mars!

Hej, idag så kör jag samma sväng som igår men ska göra det på morgonen/förmiddagen då jag ska vara med kompis på eftermiddagen.

Ohh kan inte göra tidsinställda!!


Stallet=check

Nu är stallet fixat Livett riden och nu så är det bara Ayla kvar går ut efter hon har ätit upp sitt eftermiddags hö som dom ska få snart. Livett var jätte fin idag skrittade först ut på henne sen så red jag en liten stund i ridhuset ref igenom Lc:2 2 gånger och det gick jätte bra tycker jag nee nu så ska jag ta i tu med mitt rum ser för jävligt ut eller så gör jag det i morgon haha.


23 Mars!

Hola, har precis varit i stallet och mockat bytt vatten och skurat vattenkoppar som dom inte använder Livetts och Aylas var helt mögliga vattnet alltså jätte äckligt så nu är dom rena. Ska ut snart och fixa det sista sen efter lunch så rider jag Livett och efter det så går jag en lång promenad på ca 1 timme men Ayla så att hon får röra lite på sig, annars så har jag inga planer får se vad jag gör sen men nu måste jag gå ut i stallet igen så vi hörs senare.


Passa på!

På Hööks

Hoppträningen! :)

Hej, igår på hoppträningen så gick det jätte bra. Vi hoppade fram på ett kryss med en travbom framför, sen så la vi till ett räcke så efter krysset direkt svänga till räcket typ en liten sväng dit men båda stod i alla fall på medellinjen och det gick super hon gick i ett perfekt tempo. Sen så hoppade bi kombination på fyra hinder det gick verkligen skita bra sista gången jag hoppade den låg den på ca 1 meter så jag är jätte nöjd över träningen och hon var faktiskt inte så pigg som hon brukar vara så det var bra, vi hoppade lite fler linjer också men orkar inte skriva allihopa. ;) ❤


22 Mars!

Hej, idag så ska jag gå en promenad med Ayla är tänkt, få se vad jag gör med Livett om jag bara skrittar ut en sväng eller något det beror mest på vad jag hinner för kml 19.00 är det tacokväll med klubben :D

The buss!

 sitter nu i bussen på väg hem ber så hemskt mycket om ursäkt men mina tidsinställa har inte kommit upp. Men nu när jag kommer hem så ska jag gå ut i stallet och pyssla om Ayla. Sen så är det hoppträning tagga! 

Idag! :)

Hej, idag så är det hoppträning som står på schemat, tänkte också gå en lång promenad med Ayla och pyssla om henne ordentligt.


To My Way home

Sitter i bilen på väg hem från Konståkningen det gick bra, på markträningen så var det jätte jobbigt vi skulle springa jätte långt kändes det som.


20 Mars!

Hej, vart inte så bra uppdatering igår, men har väldigt mycket i skolan som ska göras då det gåt i första hand. Men i alla fall idag så vet jag inte vad jag ska göra men någonting händer i alla fall.

You are amazing ❤

Idag på träningen så gick det super bra, men när jag kom hem så tog jag direkt in alla hästarna då det verkligen blåste storm och dom frös så jag tog in dom. Borstade lite på Ayla och gosade med henne, sen gjorde jag i ordning Livett när träningen började så red vi serpentiner men 4 och 5 bågar för att få henne att lyssna på mig och få henne mjuk i sidorna. Sen så gick jag in på en liten fyrkant och skulle flytta bakdelen och det gick super tyckte jag. Vi tog sen lite galopp på fyrkanten hon var fin vart lite spänd i bland när vi red förbi den ''läskiga'' delen av ridhuset. Efter galoppen så jobbade vi på att hon inte skulle springa i väg som hon annars alltid gör då hon vill galoppera mer och sen så avslutade vi där och jag travade av henne.


Såg ni?

Om ni premurerar på ridsport så kanske ni såg oss någon dag förra veckan att vi var med om det där men Ayla och om Aylas försäkring. Det var ju ett rätt så stort nästan hela sidan :D 

19 Mars!

Hej, idag så är det dressyrträning för Cicci, ska på konståkning innan träningen sen så tror jag att jag går en promenad med Ayla.

Vilo dag!

Idag så fick ju båda hästarna vila! kom nyss hem från konståkningen och det gick jätte bra, nu så ska jag hoppa in i duchen.

Taggad!

Taggad som tusen tills den 20 April tror jag det var inte helt säker men då är det in alla fall första tävlingen för oss iår sjukt taggad. Dessutom min och Livet allra första tävling så det ska bli grymt kul längtar jätte mycket.
Från min och Aylas första tävling.

18 Mars!

Hej, idag så vilar både Livett och Ayla kommer hem rätt så sent för har ju konståkning på Måndagar så det passar bra att dom vilar på måndagar

SÖNDAG! Bra rubrik jao

Idag så gick jag upp ca kl tjugo över 8 och jag visste inte att en i stallet skulle träna kl halv 10. Så mamma fick gå ut och göra i ordning Ayla medans jag gjorde i ordning mig så kl 9 var vi i ridhuset. Mamma tömkörde först hon var jätte fin sen så tömkörde jag lite det gick bra tycker jag är inte proffs direkt men tror det såg bra ut. Sen så pysslade jag om henne lite extra innan jag tog in Livett mamma och jag skrittade först ut en sväng sen så red jag lite i ridhuset. Hon var minst lika fin som hon var igår red mycket mjukgörande övningar hittade mest på en sak där och en annan där men hon var riktigt fin idag båda två <3


Konståkning!

Filmen jag är den i blå klänning!
 

Just nu...


17 Mars!

He, idag så göra jag sammma sak som jag gjorde igår, sktittar först ut på Livett och sen rider jag henne i ridhuset Ayla får jag se tror vi tömkör henne idag också det tror jag ska nog kansek filma lite på när hon tömkörs så får ni se.
 
 

Youtube...

Vill inte sammarbeta med mig så filmen från uppvisningen kommer i morgon i stället.

Fina ponnyer och hästar!

Nu har jag nästan precis kommit in från stallet i morse så skrittade jag ut på Livett tillsammans med mamma sen så red jag lite i ridhuset. Hon var jätte fin traven kändes jätte bra hon gick fint nere med huvudet i galoppen så var hon jätte fin i vänster i höger var hon också fin men hon sprang i väg lite där. Gjorde också mycket serpentiner med övergångar i och mycket skänkelvikningar dom vart jätte bra sen så skrittade vi av dom på vägen. Sen så tog jag in Ayla behandlade henne och tog på henne tömkörningssele och träns m.m när jag gjort det så tog jag in Jackie borstade lite på honom sen så tog mamma Ayla och jag Jackie. Jag logerade Jackie och mamma tömkörde Ayla båda var jätte duktiga efteråt så var Ayla jätte svettig.


Dagens planer! <3

Godmorgon, idag så skrittar jag först ut på Livett sen rider jag i ridhuset. Ayla ska jag ut och gå med hade jag tänkt. 
 

Uppvisning

Hej, uppvisningen idag gick jätte bra hade tänkt att ladda upp en film på mig när jag åkte men det kommer i morgon i så fall.

Fleecetäcke

Hur snygg skulle inte Ayla vara i det här täcket, hon skulle passa jätte bra i det. Tyckte det var riktigt snyggt och stilrent, hon skulle kunna ha det när hon åker transport eller vad som helst hon skulle i alla fall passa sjukt bra i det här fleecetäcket. Det finns på Hööks för 329 kr.

15 Mars!

Hej, idag så ska mamma rida Livett och Ayla vilar helt också men jag ska på konståkingsuppvisning idag som börjar kl 17.00 så jag skulle ändå inte hinna rida.

14 Mars!

Hej, hade gjort några tidsinställda tills idag men klantig som jag är så sparar jag dom i utkast -_- så nu har jag publicerat om dom så dom kommer i morgon i stället. I dag så fick Livett vila men tog in Ayla och borstade henne ett tag. Sen så gick jag in och bakade kladdkaksmuffins dom vart faktiskt riktigt goda.

Världens bästa!

Idag när jag kom hem ca halv 1 så gick jag direkt ut till stallet och red Livett stundtals så var hon jätte fin och i bland var hon inte alls fin spänd och lite så. Red mest runt red inte så hårt, Ayla gick jag en promenad med vi gick och mötte en kompis som kom med bussen sen så gick vi hem hon var jätte duktig fast det brukar hon ju vara.

https://cdn2.cdnme.se/3865899/7-3/pic_5140ddaae087c3228fcbc90c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3865899/7-3/pic_5140ddaae087c3228fcbc90c.jpg" class="image">


Promenad


Visste du att...

  • Jag brukar alltid äta en fruk eller någonting ungefär kl halv 9
  • Jag älskar te?
  • Jag tycker inte om att spela fotboll det tråkigaste som finns...

Dagens planer!

Hola, idag så har vi nationella prov och direkt efter det så sluter vi så vi sluter ca halv 12 jätte skönt, men jag ska rida Livett vet inte vart och Ayla ska jag gå en promenad med.

Mina presenter!

  • 1300 kr till GHS eller jag sparar dom till det!
  • Baksaker muffinsform m.m
  • Kläder
  • pläd en sån gosig filt med typ ludd(stav) på ena sidan.
  • Iphone 5 men fick den lite i för väg.
  • En ram med hjärtan på och kortet är på Ayla <3
  • En tavla
  • Twilight breaking dawn part 2
  • Lite godis
  • 1D sudd
  • Ett skal till mobilen på Ayla
Det var lite saker det var säker någe mer men kommer inye på glömmer alltid någe.



12 Mars!

Hej, idag så får Livett vila Ayla också tror jag, det jag fick igår kommer idag dock inga bilder.

Tonåring!

Hola, tonåring nudå har fått massa fina presenter som kanske kommer upp i morgon eller någon gång i veckan.
Idag så red jag på Livett i ridhuset barbacka det gick helt okej i galoppen så stutsa hon lite och var lite för pigg men annars så gick det bra. Ayla fick vila helt idag, nu så har alla åkt hem och nu så ska jag kolla på familjen annorlunda!

<3

Saknar verkligen att få sitta på din rygg, det var en dröm du är nog en av dom eller är den bästa hästen jag ridit på. Jag njöt varje sekund jag satt på dig. Det är bäst och jag älskar dig och kommer alltid att göra! <3
Gud vad rolig just den tävlingen var! <3

13 ÅR!!! <3

Hipp hipp hura det är Josefins dag idag! yey idag så fyller jag ju år tonåring nu... Idag efter skolan så ska jag rida Livett om jag hinner Ayla får vila sen så kommer alla gästerna. Ni får ha en bra dag så höra vi under dagen.

Finaste hästen!

Idag så var det ju bomgrupp, pigg och stark är bara för namnet kände faktiskt att hon blr starkare när det är små hinder en högre. 
Vi började i alla fall med att rida lite bommar bara på en långsida det var 2 bommar vi ca F och vid B sen vid M och vi skulle sakta av till skritt i mellan, kan bara säga att hon var väldigt stark men sen när Karin sa att jag inte skulle dra i höger utan i vänster och mjukna upp i höger så vart hon bedtydligt lugnare. Sen travade vi över bommar på medjelinjen och sen direkt på bommar vid långsidan. Sen så var massa övningar men om jag ska skriva alla blir det nog väldigt långt.
Sen så höjde hon bommarna lite så körde vi bana på allt och vid en långsida så var hon frö stark kunde knappt ta tag i henne xD sen så behandlade jag Ayla hon var super duktig och stod och sov gumman! <3
 

Dags att länga ut galoppen

Många av de övningar vi gör på träningarna innebär att hästen kortar sig, men här får du tänka om och rida på lite mer framåt. Hopptränaren Mia Grane guidar dig genom banan.

 

Tipstack till: Mia Grane
Text: Hege Hellström 
Illustration: Linda Eriksson
  
Om du har värmt upp med Mia Granes "klocka" (du hittar den här) är sannolikheten stor att det blir svårt att växla om till den här övningen. Eftersom Mia gärna vill få sina elever flexibla är det just så hon brukar göra - börja med "Klockan" och sedan gå över på "Serpentinbanan".
- Många kommer i för dålig galopp, det är den vanligaste svårigheten med banan, berättar Mia. 
Nu får man också chans att hoppa lite högre. Medan "Klockan" ska ligga på 50-60 centimeter kan du börja den här banan på 90 centimeter och sedan höja (beroende på utbildningsståndpunkt).
 

 
Bom bakom hindren
I den här banan använder Mia sig av en bom bakom hindren. 
- Det är bra eftersom hästen ofta byter till rätt galopp över bommen, även om den har landat i fel galopp efter hindret. Det leder så småningom till att hästen byter till rätt redan över hindret, säger hon. 
Var med så att du kan korrigera hästen om den vill dra sig inåt i ena varvet och glida ut i det andra. 
- Håll bågen ordentligt. Det är det som är svårt när hindren står så här, det blir ofta för kort till tredje hindret för att man kommer för lusigt till första. Beroende på vilken galopp du har mot första hindret, och hur du hoppar det, kommer du att klara tredje hindret olika bra.
   
Bygg så här:
Ställ upp hindren enligt skissen. En vanlig höjd att börja på är cirka 90 centimeter. Se till att bommen som ligger bakom hindret ligger drygt tre meter ut. Särskilt i början så att du eliminerar risken att hästen ska snubbla över bommen.
  
Gör så här: 
Sätt galopp i hästen och tänk på att behålla galoppen i svängarna. Hoppa banan enligt skissen. Försök att få hästen att landa i rätt galopp efter hindren.

 Syfte: 
Att komma ur den korta galoppen, samt att öva banhoppning.
  
Svårighetsgrad: 
Medel.
  
Tänk på: 
Låt blicken vara med! Öva på att rida rakt fram efter hindren och på att komma ut i hörnen.


Inne!

Är inne från stallet nu, ska fixa lite här inne nu och äta sen så ska jag gåvut till Livett ock fixa henne inför träningen.
Sen så behandlar jag Ayla och går kanske en promenad med henne det beror på hur mycket kkockan är.

10 Mars!

Hej, nu så ska jag precis gå ut till stallet och mocka och så. Kl 2 är det bommgrupp som gäller, Ayla får jag se vad jag gör med.


It's all because of you.

Yeey Robin vann :D idag så red jag faktiskt inte mamma och jag gick i stället en promenad med Ayla och Livett vi gick LÅNGT det tog typ en timme nee jag vet inte. Fick några fina bilder på Livett när hon typ stod fast klistrad på marken haha. Sen så behandlade jag Ayla och fixade lite smått.


9 Mars

Hej, idag så ska jag rida Livett i ridhuset Ayla får vi se jag hade glömt bort att igår så skulle Marina komma och massera så då fick Livett vila men jag gick en promenad med Ayla i skogen. Sen så ska vi fira mig lite idag fyller på Måndag men det blir så tajt så vi gör det lite idag.


Nya ridbyxor!

Jag behöver verkligen ett par nya ridbyxor dom här från Hööks tycker jag är väldigt snygga, stilren och den där ditaljen eller ett bett eller vad det är vid fickan är riktigt snyggt även fast man inte ser det när man har på sig dom. Dom finns i många färger brun,röd,marinblå och svart. Det är inte karborre på dom heller och det gillas.
Så en hiss från min sida.

Sista chansen! på Hööks

 

8 Mars!

Hej, idag så ska jag rida rätt så lugnt pass på Livett, Ayla gör jag något med i ridhuset. Och idag så kan ni räkna med bra uppdatering.

Hoppträning! :D

Idag på hoppträninge så gick det lite blandat, men för det mesta gick det bra. Vi ``repetera`` lite som vi gjorde förra gången vi red dom där serpentinerna där var hon lite stark och drog mest kändes det som. Sen skulle vi hoppa en inje med 3 galoppsprång i mellan första gången jag skulle komma på det så vart det någor konstigt hon blev typ stressad jag vet inte men hon gjorde så att jag slog i hinderstödet med magen men det kändes inte klappade henne och så kom jag igen och då gick det perfa. Vi hoppa sen 3 kompination och det gick hur bra som helst. Och så hoppa vi bana på massa olika sätt hoppa sist bana på 85 cm så jag är endå nöjd kändes som jag fick bra språng och hon drog inte så jätte mycket.

7 Mars!

Hej, idag så är det hoppträning taggad! :D Bilder kommer nog Ayla ska jag gå en lång mysig promenad med och verkligen vara med henne ett tag känns som om jag typ är mer med Livett än med henne :/ så idag ska jag verkligen tillbringa mycket tid med henne.

Hur är Livett att rida?

Livett är en väldigt svårriden häst det krävs mycket om man ska kunna rida henne, från början kunde jag knappt rida lätt på henne. Hon är också skita pigg om det var ett hårt ridpass förra dagen så spelar det ingen roll hon är alltid lika pigg. Man kan inte bara sitta och åka med då springer hon bara i väg man måste rida varje steg. Hoppning tycker hon är det roligaste hon vet det är därför hon är så stark. I bland får man knappt stopp på henne men hon stannar och lyssnar om man verkligen säger åt henne at stopp. Hon är också en väldigt känslig häst det kan räcka med att jag trampar ner i stigbyggeln lite extra så sakrat hon av. 
Det var lite svårt att förklara men hoppas det dugger.

6 Mars!

Hej, idag så hade jag tänkr gå en promenad med Livett Ayla tror jag får vila med eller så hänger hon också med.

You are a dream! <3

Idag när jag kom hem från skolan gick jag direkr ut och hämtade in Ayla mamma hade sladdat ridhuset med henne och det är rätt så tugnt så jag skippade promenaden tror jag inte skulle hunnit det, men jag behandlade henne och borstade och såklart gossade. Lämna sen Ayla i hagen och tog in Livett i stället.
På träningen så gick det som en bergiodalbana(stav) i början så var hon väldigt spänd och pigg och i mitten och lite av slutet var hon hur fin som helst verkligen. Vi började först med våra klassiska saker skritta på en fyrkant och flytta bakdelen.
Efter det så red jag serpentinbågar med både 4 och 5 bågar det gick perfekt hon var jätte fin.
Vi tog sen lite galopp på volt i vänster så var gon jätte fin formen var perfa också, höger gick inte lika bra men hon var fortfarande fin hon ville gena lite där porten är hon tycker den är lite läskig. Sakta sen av till skritt och red snettigenom och skulle flytta bakbenen kan inte säga mer att det känndes som om det gick skita bra korsade bra med benen och allt. Sen så fick hon trava av.
 

Film!!

 Här är filmen bätte sent än aldrig eller?

Film!

Det vart något krångel igår med filmen och orkade inte ladda upp den igen. Så den kommer i kväll i stället. :)


5 Februari!

Hej, idag kommer filmen upp från dressyrträningen. Idag sär det dressyrträning för Cicci i fall jag hinner så ska jag jag busa med Ayla i sommarhagen.
Du ska bara veta hur mycket jag saknar att sitta där uppe det var en dröm. <3
 

Väntar...

På att filmen ska laddas över till youtube.

https://cdn2.cdnme.se/3865899/7-3/pic_5134ec92e087c358c4ec963d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3865899/7-3/pic_5134eccfddf2b346439e81c0.jpg" class="image">


Visste du att...

  • När jag var liten så hade jag knappt någe hår nu har jag super tjockt hår.
  • Jag hatar mitt hår det är lockigt och tjockt jag vill ha platt och lagom tjockhet.
  • Ayla älskar att bli borstad hon står och njuter.

4 Mars!

Hej, idag så ska Livett vila Ayla får se hon vilar nog också. Ska på konståkning efter skolan också.

Someone like you! <3

Först idag så borstade och behandlade jag Ayla det var en häst som höll på och larva sig på stallgången men Ayla stod helt stilla och njöt av behandlingen. Livett red jag i ridhuset hoppade några språng på ett hinder och kände om hon inte blev lika stark med pellham bettet. Det var en stor skillnad kunnde bromsa henne direkt efter hindret. Skrittade av henne på vägen sen.

3 Februari

Hej, kunde i blogga i morse för att var borta och hade inget internet på mobilen men nu är jag hemma så slänger in ett inlägg. Nu så ska jag gå ut och ta en promenad med Ayla och sen behandla henne sen så ska jag hoppa med Livett och prova det nya bettet så får vi se om det hjälper. Kl halv 5 är det stallmöte så hinner in precis innan ponnyakuten börjar.


Sharpman

Igår så fick vi 2 st schabrak av sharpman för dom hade varit sen med betalningen sen dom var hos oss så vi fick det som ursäkt


Herregud...

Igår när jag red så kom jag på massa med inlägg jag skulle göra när jag kom in, men när jag satt mig vid datorn så kom jag inte på vad det var det var några jätte bra inlägg. Men kommer verkligen inte på vad det är jaja, 
vet rätt så ontressant inlägg men skrev det bara för att jag inte har några ideer så om ni har några så kan ni ju kommentera.

2 Mars! <3

Hola, idag så rider mamma Livett för jag ska tävla idag min i konståkning då. När jag kommer hem så ska vi göra något med Ayla tömköra eller något sånt vi får se.

Dagen idag!

Idag så gick jag med Ayla i sommarhagen som är jätte stor sprang med henne också, gud vad kul hon tyckte det var det var nästan som om jag släppades med men hon visste att jag var där och att hon inte skulle springa i från mig. <3 Livett skrittade jag ut på först sen red jag lugnt i ridhuset red bara lätt och jobbade henne inte så mycket.

Just nu...

Idrott


Dressyrträning 28/2-13

Träningen igår gick jätte bra film kommer i helgen så får ni se. Men i början så var hon lite tripig hon såg massa spöken. När vi började på övningarna så lyssnade hon mer på mig och koncentrerade sig mer och då vart hon betydligt finare. Vi gjorde övergångar i alla gångarter och att hon skulle ha kvar formen det gick jätte bra, vi red lång diagonal(snett igenom) och jag skulle flyta bakdelen så att hon korsade bakbenen det gick sådär i början men bäst gick det i vänster då var hon jätte fin. Vi red mycket på volt att hon skulle ha en fin form och trampa under sig och i slutet var hon jätte fin. ❤Film kommer att komma!
Ni får 2 dåliga bilder så länge.


1Mars :D

Hej, idag så ska Livett få ta det lite lugnt Ayla går jag nog en promenad med som jag gjorde igår.


RSS 2.0