Sista April!

Känns som om det är Mars om man kollar ut men i morgon så är det Maj jaja idag så är der Varborgmässoafton aå i kväll får vi besök, men innan det så ska jag rida Livett(kanske) mamma kanske rider henne idag också så får jag rida Onsdag,Torsdag,Fredag eftersom hon ska tävla på söndag så då vill hon rida lite på henne. Men Ayla ska behandlas och borstas igenom ordentligt hon är jätte dammig kanske blir ett bad men hon är inte så där jätte förtjust i vatten så vi får se.

Promenad!

Hej, idag så gick jag en promenad med Ayla vi hoppade lite i skogen över lite pinnar och stockar och så det tyckte hon var jätte roligt det var allt några bocksprång sen så behandlade jag henne och borstade och lite pyssel <3 Mamma red ju Livett idag hon red säker på banan eller i ridhuset. :D

29 April!

Hej, idag så ska mamma rida livett hon ska tävla henne på Söndag så hon ska rida 3 gånger denna vecka på henne vi försökte att byta ryttare men det gick inte så hon får tävla henne. Jag ska gå en promenad med Ayla och behandla henne också.

Extremt pigg!!

Idag på hoppträningen så var Livett jätte pigg extremt pigg verkligen efteråt så var hon dyngsur hela hon så hon fick ett bad.
Vi började hoppa fram på ett räcke där var hon lugn och hoppade bra, sen så hoppade vi en kombination och efter hindret göra halt där var hon också ganska lugn och gjorde halt när man sa till henne. Men när vi började hoppa lite högre och längre sträckor till hindren då taggade hon till som tusan fick knappt stopp på henne grymt pigg vart hon så jag gick in på en liten volt och ställde henne inåt och då så saktade hon av. Sen så skulle vi komma på en fyr kombination först ett galoppsprång sen en studs och sen två galoppsprång och där vi hon bromsa sig själv lite så det gick bra och sist så hoppade vi bana på allt och jag fick göra halt lite varstans men annars så är jag nöjd!
Sen så kollade jag på värdscupshoppningen! Efter det gick hag ut och behandlade Ayla och myste massor hon fick massa godis! :D

GHS-shopping!

  • ett vitt Catago schabrak med brodyr på som det står Lundberg och Livett på.
  • Ett träns till Livett.
  • Ett par marinblåa ridbyxor vet inte märket.
  • Ett schockemöhle hoppschabrak till Livett
  • En jätte söt grimma till Ayla
  • Ett likadant Catago schabrak fast utan brodyr på och med matchande benlindor till(Finns inte med på bild då det redan var i stallet)
 



28 April!

Idag så är det hoppträning eftersom det inte blev nån i Onsdags sen så måste jag vara inne till halv 2 när det är Värdscupsfinal i hoppning Heja Sverige! Vill tillbaka dit :D

Good day!

Igår så var det jätte roligt, jag träffade Patrik Kittel till och med fick hans autograf och så tog vi bild! Vi såg inprencip  alla tävlingar när Roffe hoppade över varje hinder så var det som om dom hoppade åt honom och när han vart felfri så vart det värsta skrikandet och ja det var coolt.
Köpte massor av snygga saker på mässan det jag köpte kommer i ett annat inlägg, det absoluta bästa köpet var nog ett par ridbyxor som är as snygga dom kostade egentligen 750 kr men det var 50% rea så dom kostade 325 kr :D Varför det inte vart någont uppdatering? Jo för att vi kom hem ca kvart i 2 inatt och jag somnade inte förens kl halv 3-3 så jag har inte orkat helt enkelt.
 
 

Träffat Patrik kittel

 

GHS!

Dressyrträningen igår gick väldigt bra vi övade massa delar ur Lb! Nu så är vi på väg till Göteborg horse show as taggade vi är där ungefär kvart i 10 det blir bara live uppdate idag då jag inte hunnit att göra inställda!


25 April!

Ohh i mprgon är det Göteborg horse show sjukt taggad. men idag så är det dressyrträning på schemat, Ayla ska behandlas och kanske gå en promendad med henne idag så slutar vi kl 3 men jag får typ sluta 2 timmar tidigare då jag ska ta spruta chill! :D

25 April!

Ohh i morgon är det Göteborg horse show sjukt taggad. men idag så är det dressyrträning på schemat, Ayla ska behandlas och kanske gå en promendad med henne idag så slutar vi kl 3 men jag får typ sluta 2 timmar tidigare då jag ska ta spruta chill! :D

Ingen hoppträning!

det vart ingen hoppträning idag då det vart inställt men vi flyttade det tills på Söndag i stället :) men jag och mamma hoppade lite själva i stället tyckte det gick bra hon stack med mig mot hindrerna några gånger men då kom jag igen och gjorde halt precis framför och då så kom jag en gång til och då går det bra. Efteråt så fick jag rida Leffe lite(mammas häst) det var jätte stor skillnad Livett får man bromsa och Leffe(Lifetime) måste man sitta ocg drva på men det var jätte roligt och han är jätte stor också skillnad med Livett tror han är typ 1.70 cm i mh. 
Men Ayla fich vila idag!

GÖTEBORG HORSE SHOW!

Helt galet att det bara är 2 hela dgar kver till Göteborg horse show!
Snacka om att jag är taggad, jag och mamma och min lilla syrra åker dit med min kompis Wilma och hennes mamma kommer bli grymt helt klart. 
Det är nog en av dom största tidpunkten på året ett MÅSTE för mig på mässan är att köpa ett par ridbyxor allvarligt talat alla mina ridbyxor som jag har är det håll i någonstans och så har dom börjar bil väldigt slitna. Vi ska ju dit på Fredagen och det är ju då som Ninja la silla ska tackas av riktigt tråkigt då det var en av dom bästa hästaran tycker jag. sen så är det juu också massa roliga saker att kolla på skower, bloggkampen, hoppning m.m så det kommer att bli jätte rolligt.

24 April!

Hej, idag så är det hoppträning för Mia, med Ayla vet jag faktiskt inte vad jag ska göra har faktidkt ingen som helst anning men det vissar sig helt enkelt! :D

Skolös!

Idag så hade jag tänkt att longera Ayla men mamma hade redan gjort det medans jag var i skolan så då behandlade jag bara henne ocg förresten tror det var i helgen så tappade Ayla en sko så typiskt nu när gruset har kommit fram och allt sen så var hovslagaren typ nyss här aja! 
Jag red livett på ridbanan i typ värsta stormen hehe, men det blåste som tusan gjorde lite olika övningar några som jag kommit på själv det är typ skänkelvikning sen volt sen skänkelvikning ovc volt osv den är jätte bra för Livett för hon blir mycket lugnare då så det är jätte bra. rec också utan stygbyglar en stund i både galopp och trav och det gick jätte bra hon var fin i formen men lite spänd då eftersom att det blåste så mycket. Men där gav jag mig så då fick hon skritta på långa tyglar.

Visste du att...

  • Jag är allegisk mot gräs? jätte jobbigt på sommaren!
  • Ayla brukar alltid gnägga när man kommer in i stallet på morgonen?
  • Livett är nog den absolut svåraste hästen jag ridit?
 

23 April!

Hej på er det vart inget bra uppdatering idag pga att jag inte hann. men i alla fall idag så ska jag rida Livett på ridbanan och skritta ut i skogen. Ayla ska jag behandla och longera för igår när jag gick en promenad med henne var hon skit pigg så jag gick in på ridbanan och sprang lite med henne där. :D

Bästa hästen!

<3
 

21 April!

hej, idag så ska jag följa med min lillasyrra när hon tävlar i Gyttorp och så ska jag kolla på komisarna sen så ska jag också agera som fotograf, få se om Livett vilar tror det eller så skrittar jag ut Ayla ska behandlas och longeras!

TÄVLINGEN!:D

Tävlingen idag, gick rätt så bra är nöjd hon var mycket lugnare en vad jag trodde hon skulle vara!

Började med att jag fick gå upp kl 05.00 fatta att jag var trött-_- men gjorde i orning mig och gick ut i stallet borstade ocgh gjorde iorning Livett mamma hade redan knoppat skönt... Sen så lastade vi vi kom dit ca kl 07.00 vi tog ut henne och så sen så red jag till framridningen hon var väldigt nervös så hon skakade till och med pluttan!
Red i genom programet en gång och det kändes bra, 
på banan så var hon väldigt spänd men dom kollar ju bara på sitsen men mot slutet så var hon fin lite förstora volter men annars bra tycker jag fick 56%
 
Sen så fick hon stå i transporten en stund, sen så lastade vi ut henne gjorde samma sak som förut red fram och hon kändes mycket bättre hon var jätte fin och allt kändes as bra hon var mjuk och fin i formen och sidorna. Medan jag väntade på att jag skulle få komma in  på banan så travade jag lite utanför och då var hon rätt så fin.
På banan så var hon inte alls lika spänd men jag tyckte det kändes helt okej det var inte perfekt hon taktade lite i ökad skritten på grund av mig, sen så lär hon sig programet jätte fort så hon visste när det skulle vara galopp så när jag kortade jupp tyglarna efter skritten så visste hon att det var galopp så hon fattade det när jag inte ens börjat trava. Men annars så gick det rätt så bra fick 57,333%
 
 

Nu kör vi!

Är as taggad, sitter just nu i bilen på väg dit startar kl 8.10 och 10.27 resultat får ni i kväll eller I morgon! Önska mig lycka till! :D

Träning 18/4-13

Igår på bommträningen så gick det bra, i början när det bara var bommar och hon inte visste vart hon skulle så gick det jätte bra hon var lugn vi travade en bana med bara bommar då hon drog lite i början men i slutet så blev hon mycket lugnare och mjukare i sidorna.
Sen då höjde hon upp dom lite till ca 30 cm kanske och då övade vi samma övningar som vi gjorde när det bara var bommar men nu lite högre och då visste ju vart hon skulle så då var hon mer taggade och var ''lite'' för pigg men i slutet så var hon jättte stark så fick köra någon special bana att jag skulle sakta av till skritt lägga en volt och sen galopp igen hehe. Men efter det så fick hon trava av och skritta av. Sen så borstade jag av henne och smörjde in liniment och lindade hennes ben.
Ayla behandlade jag innan och då tog batteriet slut i mitten av allt så jag fick krångla med skarpsladd haha! :)


Bloggar jag läser!

Tänkte dela med mig om vad jag läser för bloggar :D
 
http://ecuality.blogg.se
http://teamwilmam.blogg.se
http://nellieberntsson.se
http://matildabolliner.blogg.se
http://lycs.blogg.se
http://ziro.blogg.se
http://linnolsson.se
http://tuvasvedin.blogg.se
 
Det var dom jag kom på nu i alla fall!

19 April!

Hej, idag så ska jag fixa allt inför tävlingen i morgon allt ska smörjas och sen så ska Livett ridas lite lugnt. Ayla ska bara behandlas idag!

18 April!

Hola, idag så är det bommgrupp för Karin Svantesson, Ayla hade jag tänkt gå en promenad med sen så ska hon behandlas. 

Sweet! <3

Idag så hade jag tänk att longera Ayla i ridhuset men det var några där och då ville jag inte ståboch longera där inne. Så jag tänkte göra det på ridbanan men det var lite ledarskap i stället, övade lite trix med henne och sen så att hon skulle följa med mig fast det gör hon redan dårå men när jag typ sprang rätt så fort så typ blir hon lite halft galen galopperar efter mig med svängade huvud och små bockningar sötnos <3 men det gick bra tycker jag!

17 April!

Hej, idag så ska Livett promeneras och Ayla longeras :D

That is a good time!

Så bäst på rubriker xD
Idag var det i alla fall dressyrträning och jag tyckte det gick helt okej vissa stunder så var hon jätte fin, men vissa stunder var hon också väldigt stark och ville bara springa i väg. Men vi red igenom delar ut Lb:2 det är en liten del som hon bara vill sticka i så den övade vi mest på. Vi red också mycket skänkelvikningar öppnor m.m och där var hon jätte fin, i galoppen så var hon i början rätt så stark men mot slutet så vart hon mycket lugnare och fin i formen. Sen så travade jag av henne och så skrittade jag av henne på vägen också. 
Ayla fick vila idag! :D

10 days left! SKIT TAGGAD!


Veckoplanering v. 16

Tror nog att det kommer att ändras lite.
Måndag: Livett mamma rider henne, Ayla vila
 
Tisdag: Livett dressyrträning, Ayla vila
 
Onsdag: Livett Promenad, Ayla longera
 
Torsdag: Livett bommgrupp, Ayla promenad
 
Fredag: Livett rida igenom henne inför tävling lite lugnt, Ayla longera
 
Lördag: Livett TÄVLING Lb:2 rt Lb:2 vanlig, Ayla vila
 
Söndag. Livett vila, Ayla tömköra.
Är as taggad inför Lördag fy redan jätte nervös...

16 April!

Hej, idag är det dressyrteäning på schemat sisa träningen innan tävlingen nervös... Ayla vilar hgelt idag tror jag ingen behandling eller något.

I know...

Att det varit dålig bloggning men har inte haft orken, men nu är den igång i igen och i morgon blir det uppdatering allt! men idag så red mamma Livett. När jag kom hem från skolan så åt jag lite mellis sen ut i stallet tog in Ayla och hon var täckt av lera hon är fortfarande rätt så dammig det går knappt bort men sen så behandlade ja henne och sen så fick hon massa godis. <3

Bästa! :D

Idag så var vi i ridhuset med Livett det gick bra hon var lite spänd i början särskilt i galoppen. Men i slutet var hon jätte fin red igenom Lb:2 två gånger hon var väldigt pigg och framåt och behöver typ inte öka i traven och galoppen hehe. Sen så åkte vi och åt när jag kom hem så gick jag ut i stallet igen och tog in Ayla jag behandlade henne, och sen så longerade jag henne och jag tog fram några bommar som sen blev små upphöjda bommar hon var lite seg men vart piggare sen. ❤

14 April!

Hej, är på väg hem nu efter att ha varit i ridhuset med Livett det gick bra ni får mer i ett annat inlägg. Sen så ska vi åka och äta hos mormor och morfar när jag kommer hem ska jag tömköra  eller longera Ayla jag ska också behandla henne! ❤

Trött!

 Helt slut nu först gå upp rätt så tidigt sen i väg och vara funktionär till kl 2 sen hem och rida Livett red med en kompis som kom med sin ponny. Vi red lite gymnastik hoppning små hinder det gick jätte bra Livett var fin och var inte alls så stark som hon brukar så är jätte nöjd. Sen  så behandlade jag Ayla och nu måste jag plugga lite för har prov på Torsdag! 

<3

Du kommer alltid vara en speciell del av mitt hjärta ALLTID! <3 <3

13 April! :D

Hej, idag så ska jag rida Livett i ridhuset eller på ridbanan, Ayla ska behandlas och tömköras eller longeras. Sen så ska vi vara funktionär på ÖRTs hopptävling  till kl 2 kul! :D
Saknar ALLT med denna bild! <3

Dressyrträning 11/4-13

Igår på dressyrträningen så gick det helt okej. Vi red igenom Lb:2 3 gånger jag tyckte det gick bra sista gången var bäst då var hon lugn och gick fint i formen. Cicci sa att volterna gjorde jag för stora hehe men det är bara och försöka göra dom mindre :P sen så red vi på volt bara för att hon skulle lossna lite mera i sidorna och i slutet gick hon jätte fint!
Innan träningen så behandlade jag Ayla och så gick vi en promenad i skogen, sen så fixade jag hela stallet själv ;)

12 april!

Hej, idag så ska jag gå en promenad med Livett och Ayla ska behandlas. Sen så ska jag fixa det vanliga i stallet.


You are amazing!

Igår på hoppträningen så var Livett grym! hade vanligt tränsbett också och hon drog knappt någonting :D 
Vi hoppade mycket studs först så värmde vi upp på ett litet räcke då så vart hon lite stark men inte så farligt. Sen började vi hoppa studs först gången vart lite halv konstigt men kom en gång till och då kom hon in bra. Sen så hoppade vi lite kombinationer och lite allt möjligt. Sista kombinationen jag hoppade låg på 1 m och jag sa oj vad högt då jag är van med att hoppa B och D ponny men det är ju bara Lc för oss :P
Inte jätte bra kvalite på bilderna

Just nu...


11 April!

Hej, igår på hoppträningen så gick det jätte bra ni får mer i kväll med bilder och allt.
Idag så är det dressyrträning och sen så ska jag gå en promenad med Ayla och behandla henne. Förresten idag har vi bara nationella och sen slutar vi chill.

https://cdn3.cdnme.se/3865899/7-3/pic_51665033e087c3705e120379.jpg" class="image">


Svar på fråga!

Det var en som undrade om vem som red Livett innan jag red henne och hur mycket hon blev riden.
Livett är mammas häst eller man kan typ säga att hon är min eftersom det är jag som sköter om henne men ändå. Mamma har fött upp henne helt själv så hon har ridit henne enda sen hon blev inriden dom har tävlat och tränat och så. Jag vet inte riktigt hur mycket hon blev riden men kanske ungefär 5-6 gånger i veckan.
Hoppas du blev nöjd med ditt svar!

10 April!

Hej, idag så är det hoppträning tagga! Ayla ska behandlas och så vilar hon nog eller så blir det en promenad.

Dagen i ett videoinlägg!

 

Drssyr/allround schabrak!

Helt sjukt vad jag tycker om det här schabraket, tycker det är grymt snyggt kanske ska inhandlas i Göteborg?
tyckte nog mest om det ljusblåa. Men alla var snygga tycker om färgkombinatioerna och märket. Så en dtor Hiss från min sida finns HÄR
DYNAMIC D STYLE SCHABRAK SCHOCKEMÖHLEDYNAMIC D STYLE SCHABRAK SCHOCKEMÖHLEDYNAMIC D STYLE SCHABRAK SCHOCKEMÖHLEDYNAMIC D STYLE SCHABRAK SCHOCKEMÖHLEDYNAMIC D STYLE SCHABRAK SCHOCKEMÖHLE

9 April!

Idag så hade jag tänkt att rida Livett på ridbanan sen så ska jag longera Ayla om jag hinner annars sågår jag ne promenad :)

Veckoplanering!

V. 15
Livett:
Måndag- Vila
 
Tisdag- ridbanan
 
Onsdag- Hoppträning
 
Torsdag- Dressyrträning
 
Fredag-Promenad
 
Lördag- Ridbanan
 
Söndag- Ut/ridhuset
 
 
Ayla:
Måndag- Promenad
 
Tisdag: Longering
 
Onsdag- Vila
 
Torsdag- Vila
 
Fredag- Promenad
 
Lördag- Tömköra
 
Söndag- Longera

8 April!

Hej, idag så är det först skola som vanligt då. Sen så får Livett vila tror jag för sen blir det en intensiv vecka det är 2 träningar i rad med det ska hon nog klara. Ayla får jag se vad jag gör med men någonting gör jag allt.

Lång dag!

Idag så vart det det en lång dag i stallet, först på morgonen så longerade jag Ayla på ridbanan hon var jätte duktig och lyssnade på allt och så körde jag lite ´´frihetsdressyr´´ med henne och hon var jätte duktig. 
 
Sen efter lunch så åkte vi i väg till ridhuset med Livett och Leffe, jag tyckte livett skötte sig jätte bra hon var faktiskt för det mesta lugn och avslappnad. I början när jag skrittade fram så var det massa hundar som skällde utanför och så blåste det också rätt så mycket så då var hon väldigt spänd i ett av hörnen så var det jätte läskigt tyckte hon men när jag ridit förbi där några gånger så gick det bra. Sen så började jag trava lite smått hon var fin men lite spänd mennär jag satte mig ner så slappnade hon av ordentligt och hon gick jätte fint red mest basic saker då hon hade lite svårt att koncentrera sig så det vart lite svårt men annars så var hon jätte fin.

Kingslad 2013!

Nu så har Kingsland fått in ännu lite mer grejor, tyckte inget var speciellt jätte snyggt men några grejer var väll helt okej. Kavajen var faktiskt lite snygg men helt okej den också.
Vad tycket ni?
BUXUS RIDSTRUMPA KINGSLANDLAURUS SHOW JACKET DAM KINGSLAND
CURRANT UNISEX JACKA KINGSLANDFALX VINDJACKA UNISEX KINGSLANDFALX VINDJACKA UNISEX KINGSLANDBORAGE RIDSTRUMPA KINGSLANDALEXANDRA SHOW SHIRT KINGSLANDDAFFODIL LADIES JUMPER KINGSLAND'
ENVY LADIES JACKET KINGSLAND

7 April!

Hej, idag så ska jag rida Livett i ridhuset vi åkmer ner till Wittvång, då det snart är tävling och då måste hon få komma ut lite innan annars så blir hon galet spänd och tittar på ALLT!. Så hon är nog lite spänd eller jätte fin idag det får vi se. Ayla får jag se vad jag gör med hon ska i alla fall behandlas.

Mysig dag!

Idag så red ju mamma Livett det gixk bra tror jag. Sen så gick jag och mormor en promenad med Ayla på ca 1 timme :) sen så behandlade jag Ayla och borstade sen så fick hon massa god saker det är ju Lördag :P

6 April!

Hej, idag så ska mamma rida igenom Livett lite. Jag ska gå en lååång promenad med Ayla och borsta och gosa med henne. ❤


On My Way home

Hej är på väg hem från skolan nu. När jag kommer hem så har jag skit bråttom för ska vara klar med båda hästarna kl 6.


Visste du att...

Vet att jag gör dom här ofta med jag själv tycker dom är så roliga att läsa ;)
  • Att jag ska vara med i DIV 3 storhäst det var någon som frågade i går om jag ville vara med för det var lite få ryttare med så jag kommer vara med i Gyttorp.
  • Livett fyller år alledes snart.
  • När jag var liten så älskade jag pepparkaks gubbarna( sången alltså)
 

5 April!

Hej, idag så ska jag rida Livett på ridbanan eller i ridhuset ska i alla fall rida igenom Lb:2 eftersom det snart är tävling. Ayla ska behandlas och så gör jag någonting med henne på ridbanan. :)

Just now...

Konståkning!

Bilder från dressyrträningen!


4 April!

Inte alls många dagar kvar till Göteborg nu så taggad!
Idag så ska ju somsagt  Livett vila Ayla derimot ska inte vila få se vad jag gör med henne. Ska i alla fall på sista konståkningträningen för säsongen idag för sen tas isen bort :( jätte tråkigt den börjar igen i Augusti :)
 

Uppdaterar er snart...

Blir så bra uppdate i morgon har många bra ideer så i morgon super bra uppdatering!

Super fin

Hej, igår på dressyrträningen så var Livett jätte fin i allt. Galoppen vad perfekt hon kunde dra i väg lite i bland då men hon var för det mesta lugn i galoppen red vi som i en fyrkant men inte på spåret utan en mindre och det gick super. Vi övade också på öppna och sluta och jag tyckte att det gick helt okej. När vi kände oss klara så travade jag av henne. Bilder kommer i kväll!

Idag är det tänkt att Livett ska vila hon får vila i morgon också då hon har gått så himla hårt så det förtjänar hon. Ayla får nog också vila då det är konståkning.


Sorry...

Ok råka trycka att videoklippet är ptivat så jag fixar det så snart som möjligt. :)


Rundtur i stallet!

Jag låter lite halvt knäpp!
 

2 April!

Hola amigos! idag så är det dressyrträning på schemat för Cicci tror bilder kommer och kanske film också. Ayla får jag se vad jag gör med vet inte riktigt sen så ska jag njuta av sista dagen på lovet ehh orkar inte med skolan :/

Underbart! :D

Idag så hoppade vi lite i ridhuset i stället för att Karin var sjuk så vi hoppade lite själva inget komplicerat utan bara något enstaka sådär, Livett var riktigt pigg red med martingal idag för att se om det gick bättre och jag tyckte att det var lite skillnad i alla fall. Sen så skrittade alla ut tillsamans mysigt! 
Hade glömt att vi skulle sladda ridhuset med Ayla så det vart ingen longering utan hon fick sladda hela ridhuset och det gjorde hon bra vart snyggt efteråt. Sen så gav jag mig ut och sprang och körde lite styrka inomhus plankan,armhävningar m.m så är riktigt slut nu.

Veckoplanering!

Livett:
Måndag: Bomgrupp
 
Tiadag: Ridbanan/ridhuset
 
Onsdag: vila
 
Torsdag: Ridhuset
 
Fredag: Ridbanan/ut
 
Lördag: Hoppa lite i ridhuset
 
Söndag: skrittur
 
Ayla: 
Måndag: Longera
 
Tisdag: promenad
 
Onsdag: Vila
 
Torsdag: Vila
 
Fredag: Tömköra/longera
 
Lördag: Promenad/tömköra
 
Söndag: Vila/promenad

1 April!

Redan April tyckte nyss det var julafton :O
Idag så är det i alla fall bomgrupp för Karin, men Ayla vet jag faktiskt inte vad jag ska göra blir nog en promenad eller så longerar jag henne.

RSS 2.0