Har ni sett?

kollade under min matta för några dagar sedan och titta vad det står haha xD.
Matta Ayla

Nyårsafton

Sista dan på dagen nudå kvällen spenderas med vänner och familj. Rider Livett nu på förmiddagen, tar sen in Ayla och pysslar om henne provade ett sele på henne det var lite litet men det kanske går.

30 December

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp. Var på bio idag Sunne i Grekland. Idag så hade jag tänkt att rida men det blev inte så men rider i morgon innan det kommer gäster. Hade tänkt gå ut i stallet sen till Ayla.
Här kommer det några inte alla bilder på mig och Livett. Kommentera vad ni tycker.
Gick inte att ladda upp fler tyvär datorn dampar typ.
 
 
 
 
 
 

My Day!

Idag så red jag i ridhuset, det gick faktiskt riktigt bta har börjat hitta känslan på henne nu. Hon var väldigt fin i formen stundtals gjorde rätt så mycket skänkelvikningar som gick jätte bra då är nöjd. BILDER KOMMER I MORGON. Sen hämtade jag in Ayla borstade och fixade i orning henne sen gick vi en liten promenad gick ända tills det inte gick mer var jätte djup snö och hade verkligen inte dom bästa skorna så vände och gick in i ridhuset. Där fick hon först springa av sig och jädrar vad hon sprang bockade och ja allt så en skit pigg ponny alltså. Ropade sen på henne och då kommer hon travandes i mot mig min prinsessa vad söt hon var. Tränade lite trix och sånt med henne också hon var jätte duktig verkligen.<3

saknar!!<3 <3

Visste du att...

  • Jag brukar nästan jämt slicka på saltstenarna.
  • Jag tycker om one direction.
  • Vi kommer aldrig att sälja Ayla.
  • När jag gör sånt här tycker jag det är  jätte svårt att komma på vad man ska skriva.
 

Hej,hej

Idag så ska jag rida livett kommer nog några bilder. Har nyss varit på konståkning det gick jätte bra. Ska även gå med Ayla och borsta henne min lila prinsessa.


Dagens planer

Idag får jag se vad jag hinner, nu vi lunchen så är det konståkning sen så ska familjen åka och åka skidor så får se.
 

Asså!

Blir så trött, hade gjort massor av tidsinställda tills idag och igår men ingen av dóm har kommit upp gjorde säkert 4 tidsinsällda tills i dag och så har dom raderas också så dom går inte att publicera om. Så där av dålig uppdatring så att ni vet. ;)
Gus så gammal bild!

27 December

Hej idag blire att gå med Ayla i ridhuset. Mamna rider livett idag. :)


Min julklappar

  • pengar till ett jw schabrak men vet inte om jag köper det kanske blir någe annat.
  • kläder
  • massa små fix
  • armband,örhängen
  • mer pengar så kan jag köpa det jag vill själv.
  • one direction saker

Ja lite av det jag fick Vad fick ni??


26 December

Idag blire att åka till mormors kompisar och fira jul. Får se bloggar nog från mobilen också. Rider kansek Livett ska gå med Ayla i ridhuset också.
Kommer aldrig mer få göra nåot sånt här mer med dig Ayla älskar dig över allt annat det vet du! <3 <3 <3
 

GHS 2013

När det är Göteborg horse show så tycker jag att det är jätte synd att jag inte kan köpa schabrak till Ayla, men hade tänkt att köpa kanske något täcke, grimma,träns ja det finns ju ädå rätt så mycket att köpa.
Vet inte riktigt varför jag skrev det här men hade typ inga andra ideer.

Julaftons dag

Hej, live uppdatering jag hat fått sjukt fina presenter jag kan vissa vad jag fått men det får bli i morgon. I morgon så kommer mormor och morfar och alla på mammas sida hit så det blir dom två st julafton då.


JULAFTON

Nu är det julafton, ska gå ut och säga God jul till Ayla ordentligt och så ska hon få sin lila julklapp hoppas ni får en toppen julafton som jag kommer att få. GOD JUL!!! <3

Dagen innan julafton

Ohh i morgon är det julafton idag så hoppade jag livett i ridhuset, gick över förväntan hon vart stark till några hinder men annars då gick det kanon. Jag tog in Ayla och gick med henne i ridhuset ett tag borstade och gosade med henne. Hennes rygg har typ blivit missbildad så jag kommer aldrig mer att få tävla eller träna henne verkligen jätte jätte tråkigt :( :(((((. Men vi ska försöka köra in henne så vi får se om vi köper en till D-ponny eller om jag börjar rida livett men jag vill lixom tävla ponny och inte storhäst men vi får se vi har ju i alla fall kvar Ayla hur som helst tänker inte bli av med henne aldrig någonsin hon kommer alltid vara min allra bästa vän kommer kanske att få skogsrida henne ibland men kommer ju i så fall tävla henne i ponnyntrav. <3 <3 <3 <3


Idag

Heej, idag så vart det inte att jag red livett rider henne i morgon i stället. Men tog in min pärla och borstade och gosade med henne ett tag <3 jag saknar att sitta på hennes rygg kanske får göra der någon gång i framtiden?


22 December

Idag så ska jag vara med en kompis, sen så tror jag ska rida livett ska också borsta och gosa jättemycket med Ayla. <3

min bästa vän<3 <3

Julpynt!

Alla har ju nästan pyntat i stallet, själv så får vi se när jag hinner men förhoppningsvis så pyntar jag lite med granris lite glitter och sånt i morgon så Aylas box kommer säkert att bli riktigt fin igår när jag skulle hänga upp en pepparkaka så tappar ju såjlart jag den knäppskalle aja. 
Gosigaste mulen ju

21 December

Nu på morgonen så ska jag i väg och klippa mig sen så tror jag att det kommer en kompis hit, men får se vad jag gör med Ayla idag borstar och så med henne som vanligt tror jag.
Världensbästaponny!<3

Livett och Ayla 20/12-12

Idag var det dressyrträning för cicci. Gick väldigt bra tycket jag, vi övade mest på att jag skulle sitta mjukt på henne eller hur man ska säga. Hon är väldigt skumpig när man sitter på henne men det börjar jag få kläm på nu, jag gjorde såna skänklevikningar så som vi brukar göra med Ayla det gick sådär tycker jag men när jag ridit klart och hon gått in i boxen så tog jag in Ayla och gosade med henne. 
 
Det vart några bilder men dom kommer att komma snart! :D

saknar <3

20 December

Idag så är det dressyrträning för Cicci Brage men med Livett då. Och sen så är det sista dagen i skolan så skööönt så får vi ju våra betyg också nervöös hoppas ni kommer att få en sån bra dag som jag kommer att få. :D

Dressyrträning!

Idag så var det dressyrträning, gick bra tyckte jag hon kändes fin iblan men iblan så gick hon uppe i luften med huvudet och så är hon jäkla svår att sitta på också men annars så tyckte att det gick bra. Hinner inte skriva mera nu men det gick bra säger jag.
Har ingen bra bild men det fick bli den här

Dougals <3

Dougals var min allra första ponny han var en liten busig A-ponny, vi köpte honom eller det var inte vi utan rättare sagt min mormor som köpte honom för han bodde på en ridskola men alla andra ponnysarna var så dumma mot honom så mormor köpte honom då. Jag var ju så liten då så att vi red mest bara för att det var kul ci var på någon pay and jump då och då på ca 20 cm hihi har kvar rosetterna sen dess som det står Douglas 20 cm pay and jump på. Men nu är han uppe på dom evigt gröna ängarna han fick fång flera gånger om, han fick det en gång på vinterna tror han hade ätit rötter eller nåt som inte var bra för honom och han led så så vi tog bort honom då. Grät flera dagar i sträck minns jag saknar honom så otroligt mycket han bettyde jätte mycket för mig. <3  
 
har inte dom bästa bilderna direkt dom är tagna med kameran på ett foto har tyvär inga i datorn. Det är den svart vita hästen.

Visste du att...

  • Jag har värdens minsa rum men mysigast.
  • Ayla är just nu i husaby :(
  • Jag längtar sjukt mycket till Julafton

19 December!

Snart jul nudå. Men idag så ska mamma åka med Ayla till Husaby och kolla upp hennes bakben och det suger för jag kan inte följa med för jag måste visst ta spruta :( men får väll hoppas att det går bra. Men en liten rolig sak är det i alla fall idag så ska jag äntligen träna för Cecilia Hansson känns som evigheter sist fast nu då på Livett får se hur det går.

Dagen!

Hej idag så red jag inte Livett det gjorde mamma under dagen när jag var i skolan. Men gick ut och tog in Ayla borstade av henne noga och gosade lite sen så gick hon in i boxen och jag pussade godnatt! <3

<3

 
Saknar att sitta där uppe! <3
 

18 December!

Idag så ska jag rida Livett får rida henne nu ett tag när jag inte kan rida Ayla.

Veckoplanering!

Måndag: Vila
 
Tisdag: rider Livett
 
Onsdag: dressyrträning på Livett
 
Torsdag: Dressyr på Livett
 
Fredag: promenad Ayla
 
Lördag: ?
 
Söndag: ?

17 December

Nu ny vaecka och nya tag, idag efter skolan så ska jag och några kompisar till Marieberg ska handla dom sista julklapparna. När jag kommer hem så tra jag in Ayla och borstar henne så få vi se ha en bra dag Hejdå. <3

Schabrak gold mesdal

Vad tyckte ni om det här schabraket?
Själv tyckte jag att att det var okej, Ayla passar inte så bra i typ brun men annars så helt okej tycker annars om färgerna.
 

Dagens planer!

Idag så ska jag rida Livett igen och så borstar jag Ayla. Vi ska även julbaka idag också mysigt <3
 

Livett!

Hej, idag så har jag äntligen fått ridit när jag kom hem från stan efter att ha handlat massa julklappar så gick jag ut i stallet mamma hållde på att rida Livett så då passade jag på att rida henne. Det gick ganska bra tycker jag hon är riktigt svår riden jag kan knappt sitta på henne. Jag kanske ska vara med på 2 dressyrträningar med henne nästa vecka eftersom att Ayla måste vila.
 
När jag kom in i stallet så hämtade jag min lila sötnos och pysslade om henne ordentligt borstade och masserade henne, sen så tog jag på henne ett mysigt täcke och så fick hon gå in i boxen och mumsa på sitt hö. Nu sitter jag här ochgör inget speciellt har nyss ätit och ska hoppa in i duchen har även åkt på en ordentlig förkylning.
Saknar dig över allt annat. <3 <3
 

15 December

Hej, idag så får vi se vad som händer lovar att blogga mer i kväll när jag kommer hem då ni då ska ni allt få inlägg det lovar jag.


14 December

Hej idag så kommer massören och ska massera Ayla så hon får vila, gossar och borstar henne såklart också.


RIP <3 <3

Kommer att sakna dig jätte mycket min älskade kanin!! <3 <3 <3 <3 <3 <3
 

13 December!!

Idag så blir det att rida i ridhuset har jag bestämt.

12 December!!!

Idag så rider jag i ridhuset eller så får hon vila och tar in henne och borstar. :D

11 December

Idag så få vi se ridhuset? hagen? vi får helt enkelt.

Vilodag!

Hej, idag så fick ju Ayla vila hon fick bara vara häst idag helt enkelt. Var på konståkning förut gick bra men ni får ha det bra så hörs vi i morgon.
😄❤
bloggar från iphonen så har ingen jätte bra bild så jag får stå för bilden


Åsiktsinlägg-Bilar

Har aldrid skrivit ett åsiktsinlägg förut så nu kommer ett.
Bilar hade tänkt skriva om bilar, vissa kör som galningar och det verkar som om dom inte ser oss som sitter på hästen dom kommer i 190 och bara sussar förbi. Jag stör mig verkligen på det visst vissa hästar bryr sig inte men det finns faktiskt hästar som kan bli riktigt rädda och hoppa ner i diket eller vad det nu är. Dom kan väll åtminstånde åka ut till kanten lite och inte åka mitt på vägen Ayla är en sån dom inte bryr sig så jätte mycket men om det kanske är en unghäst eller något så kan det gå ila. Jag uppskater dom som saktar ner och håller ut till kanten så mycket som möjligt det finns vissa som till och med stanner och väntar till man har gått förbi. Ja det var min åsikt vad är eran?

10 December

Idag så vilar Ayla åker på konståkning sen också.
Ge mig sommar nu!!!

Ayla 9/12-12

Idag så blev det att jag red i ridhuset i stället. Men jag skrittade i några minuter sen så tog jag tyglarna och hon vart jätte fin verkligen började att trava red mycket volter serpentiner så hon blev mjuk hon var lite stel i sidorna men annars så var hon fin. tog lote galopp också galopperade nåt ynka varv eftersom hon har vilat hon vart väldigt taggad men sen så vart hon skjukt fin. Gjorde sen stallet.

Kingslands tidbyxor

Ett par enkla ridbyxor med något litet extra i, tyckte domn var rätt snygga det märket kanske kunnat vara lite.lite mindre med annars perfekt. Men kanske lite duýra också ni hittar dom HÄR för 2.490
Vad tycker ni???
 

Dagens planer!

Idag så blir det att rida i hagen tror jag. Mamma kanske knäpper några bilder.

Sry

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det har varit rätt så mycket i skolan men nu så ska jag sätta mig framför datorn och göra massor av tidsinställda.

Hej,hej

Idag så rider jag i ridhuset får se men det blir nog så. :)


7 Decmber! :D

Idag så blir det att rida i ridhuset, blir nog rätt så mycket trav nu.

Pulsat i snön

Idag, så skrittade jag Ayla i snön det var nästan ända upp till magen på henne ibland men det mesta var till knäna. Jag jobbade henne inte så mycket utan hon fick gå på långa tyglar. :D <3

Visste du att...

  • Jag hatar rent ut sagt böner
  • Jag har aldrig varit på Göteborg horse show faktiskt vi brukar bara åka till Stockholm men i år blir det tvärtom.

6 December!

Hej, idag så blir det säkert att skritta och trava lite granna vi får se vart det blir i hagen eller i ridhuset.
Våt tomte :P xD

Bloggar för fult här!!!!



Hästarna i stallet!!

Chippen :P:
Lilla Vincent som också är en D-ponny som Ayla:
Vår lilla gossegris Lifetime kallad Leffe:
Min bästa Ayla
Zoya doja:
Livett:
Min bebis Jakarus(Jackie):
 
Så det var alla hästarna alla är ju inte våra då fast det förstår ni nog.
 
 
 
 
 
 

Flisa lisa

Min söta Flisa.
 

5 December!

Ja igår så var det någon ekiturapef(stav) här och fixade med Aylas ben så det vart lite bättre. Men i alla fall idag så ska jag skritta någon stans men idag så ska hon få nya skor och snösullor. Har laddat med några tidsinställda.

4 December!!!

Idag så rider jag i ridhuset, rider inte ut när hon inte har fått snösulor hon ska få det i morgon så på Torsdag då det bli att rida ut.
Thats my sisters.

Foto:jag

Bilderna från igår:
Vår lila tomte
 
 
// alla andra kommer upp i olika inlägg.
 
 
 

3 December

Jaha då var det ny vecka och nya ridpass
Idag så får Ayla vila ska massera henne också.
Hur sött???

Masserat

 
Har varit ute och masserta Ayla nu i ca 30 min, fotade förut det vart lite allt möjligt kommer snart.
 
 

2 december

Idag så vilar Ayla, ska gå ut och fota lite sen så ni kommer få nya fina bilder. Ja och idag så kommer jag nog också sitta mycket framför tv och kolla på stockholm horse show.

Dagen idag då!

 
Dagen började med konståkningsträning, sen så bar det av till marieberg och handla lite saker. När vi kom hem så gick jag ut i stallet och fixa boxen och allt sånt, sen så gick jag och hämtade Ayla borstade av henne tog på träns och bennskydd. Jag skrittade bara jobbade henne i sidorna gjorde ´skänkelvikningar och lite sånt sen så gick jahg in i stallet igen borstade av ´henne satte på henne ett täcke och så fick hon gå ut i hagen.
 

Dagen idag då!

 
Dagen började med konståkningsträning, sen så bar det av till marieberg och handla lite saker. När vi kom hem så gick jag ut i stallet och fixa boxen och allt sånt, sen så gick jag och hämtade Ayla borstade av henne tog på träns och bennskydd. Jag skrittade bara jobbade henne i sidorna gjorde ´skänkelvikningar och lite sånt sen så gick jahg in i stallet igen borstade av ´henne satte på henne ett täcke och så fick hon gå ut i hagen.
 

This /that

 
Tänkte köra en sån här This or that
 
Godis/glass
Hoppning/dressyr
Stallet/vara med kompisar
Ridbana/Ridhus
Tävla/träna
Tävla/rida ut
Pigg/slö ponny
Vinter/Sommar
Vara nöjd med en ritt och inte komma placerad/inte vara nöjd och komma placerad
Häst/ponny
Göteborg horse show/Stockholm horse show
Dator/tv
 

1 December

1 December nudå nu kör vi, idag så är det tänkt att skritta nästan bara någon trav blir det säkert.
 

RSS 2.0