Underbart! :D

Hej, idag så har det varit jätte fint väder hela dagen. I morse så var jag med mamma på tävling hon och Livett red La:3 och det gick jätte bra. När vi kom hem så åt vi sen åkte vi och spela minigolf det gick bra fick faktiskt inte en ända 7:a ;) när vi kom hem så tog jag in Ayla borstade av henne och tog på henne sele och träns. Idag så körde vi henne med tummar och träns( förut så gick vi med grimma och grimskaft) hon var så fin gick där och krökte på nacken ;) vi höll på i ca en halvtimme sen så gick jag lite med henne.
 

Bästa Livett!

 
Idag var det ju tävling och det gick väldigt bra, hon var väldigt seg men annars så gick det rätt så bra. På framridningen så gjorde jag mycket övergångar och haltar hon bär jättefin red igenom programmet än gång innan det var mon tur. 
På banan så var hon rätt så seg och den största missen var nog i halten då hon gick bak något steg men annars så var det felfritt kan man säga. Vi slutade på 62,???% 207 p och på plats 13/31 st så är jätte nöjd.
 
När jag kom hem så behandlade jag Ayla och så drog hon lite vagn i slutet så satt jag till och med i vagnen så det gick skit bra efteråt så släppte jag henne lös i ridhuset så hon fick springa av sig lite. :)
vår kamera är SUNDER så den är inne på lagning nu så det blev tyvär inga bilder :( Får bli en på Ayla och mig när vi tävlade där! 
 
 
 

TÄVLINGS DAG!

Hej, idag är det ju tävling på Örsta och det ska bli super roligt rider bara en klass då det är ett meting men det kunde inte jag vara med på för att mamma jobbar och så, så det blev bara en klass. Är taggad till tusen ni får resultat när jag kommer hem. När jag kommer hem så ska jag behandla Ayla och longera henne! :D
 

Fullt upp!

 
Hej förlår för den dåliga uppdateringen men min dator är jätte seg och på Måndag den 1 Juli då blir den normal igen så tills dess får det bli mobilinlägg men det funkar det också! 
Men i alla fall igår så var det ju dressyrträning och det gick kanoners hon var fin hela tiden nästan. Vi red lite förvänd galopp och det gick strålande och öppna i galopp i början så blev det lite konstigt men dom sista gångerna gick det jätte bra. Red igenom Lb:3 också det var bara galoppen som strulade lite men annars så gick det bra. 
 
Idag så behandlade jag Ayla på morgonen smörjde allt och packade nästan allt som ska med i morgon, efter lunch så tog jag och Elin bussen in till stan och gick där ett tag och nu har jag kommit hem. Mamma red Livett idag för hon ska tävla henne på Söndag!
 

Torsdag!

Hej, idag så är det dressyrträning för mig och Livett. Ayal tror jag att jag ska tömköra och behandla henne. Och kanlse smörja lite saker!
Finaste! 

Duktig tjej! <3

Idag så blev detminte att vi gicken promenad eller det vart det i alla fall kan man säga, för vi har ju börjat att köra in Ayla nu och idag så drog hon vagnen helt själv ( alltså att mamma inte hjälpte till att dra) och hon var så duktigt och hon fick massa godis och beröm nästan hela tiden ;). När vi var klara med det så behandlade jag henne och så fick hon sina örter mot hennes exem blandat med betfor :).
 

Nytt!

Som jag sa förut så var ju mamma på Hööks och hon kom hem med några saker i alla fall här är dom(Det var massa saker som det var rea på så allt hon köpte var med på rean tror det var allt i alla fall utom ridhanskarna dom köpte jag i Söndags:
Det var nog allt som jag kommer ihåg! :)

26 Juni!

Hej, idag så ska mamma rida Livett tror jag och ca kl 5 så ska jag gå promenad med Ayla då jag följer med en annan som ska rida ut om vädret tillåter det såklart just nu så spöregnar det så ja... Nu är i alla fall mamma i väg och handlar och då hamnade hon visst på Hööks så får se om hon kommer hem med något ;) och som sagt det regnar ute nu så jag har ingen aning om vad jag ska göra fram till kl 5 kanske går ut och smörjer lite det är nog välbehövligt. :)


Igår och idag!

Igår så hade jag tänkt att rida ut en sväng först och sen rida program inne i ridhuset men när jag kom ut på asvalten så vart jag och Livett involverad av bromsar så det var bara och vända så vart det ett pass i ridhuset i stället. Det gick super hon var super fin och programmet gick jätte bra :D. Och vi har nu hittat en vagn till Ayla så igår testade vi att gå med den bakom henne och hon brydde sig inte ens så vi satte fast den på henne med mamma höll i den så att det inte skulle bli så tungt och det gick också jätte bra.

Idag så red jag Leffe när mamma red Livett han var jätte seg så fick driva som jag vet inte vad men han var fin. Nu ska jag äta och sen så ska vi göra samma sak som igår med Ayla! :)


Tittar på träning :)

Sitter och kollar på när mamma tränar nere på Örsta :)
 

Sanningar!

  • Jag hatar bruna bönor och jag tror inte att det är så många som gillar det helle det är verkligen inte gott!
  • Jag älskar att läsa sånna fär inlägg, det är därför sånna här inlägg kommer upp rätt så ofta här!
  • Aya älskar saltstenar hon slickar alltid på den i boxen och när man släppt ut henne i hagen!
  • Livett tycker verkligen INTE om när man spänner sadelgjorden!'
 
 

24 Juni!

Hej, idag så ska jag nog dörst rida ut en liten sväng och sen rida i ridhuset där jag ska öva på programmet. Ayal ska jag behandla och gå en promenad med tror jag. :)
 

23/6-2013

Idag efter maten så red jag ju Livett i  ridhuset det gick skit bra hon var jätte fin i formen hela tiden, red massa mjuknande rörelser som serpentiner med volter i och sånt. Red igenom Lb:3 två gånger första gången så gick det bra hon hade väldigt dålig energi och vägarna vart heller inte dom bästa ;) men andra gången så gick det mycket bättre då blev vägarna mycket bättre och hon hade mycket mer energi i sig. Efter det så tyckte jag att det räckte så jag travade av henne. :D
 

SÖNDAG!

Hej
Nu så har jag kommit in från stallet jag behandlade och longerade Ayla hon var faktiskt rätt så pigg och alert. När jag var klar med henne så gick jag in och åt och nu så ska jag snart gå ut till stallet igen och rida Livett rider i ridhuset tror jag och rider igenom programmet och lite så. :)


22 Juni!

Hej, vaknade kl 11 opps men det är nog inte så konstigt somnade typ kl 2 i natt ;) men nu så har jag precis kommit in från stallet jag behandlade Ayla när jag var klar med det så smörjde jag in henne med massa salvor på alla hennes små sår! Och mamma rider Livett idag så ni är allting klart! :)
 
 

Midsommar!

Hej, idag så är det somsagt midsommar och då vilar båda hästarna. Vi ska till Gällersta Forngård där har dom några hjul och midsiommarstäng och lite sånt. Och etfer det kommer det några gäster hit till oss! :D
 

Hoppträningen igår!

Gick skit bra, hon var såå himla lugn det var bara i bland som hon drog lite men då kunde jag kontrollera det så jag är mer än nöjd!
Vi började att hoppa fram på ett kryss sen så gick vi vidare till studsen och den gick kanon det var dom sista gångerna som det gick lite väl fort så hon kanppt hann hoppa av hehe ;) Vi gick sen vidare till en linje eller kombination på 3 hinder ska man väl säga, och först så hoppade gon som en galning nästan så att hon hade kunnat hoppa studs men när vi hoppade den i banan så gick det hur bra som helst. Sen hoppade vi några enstaka hinder som gick kanon. Till sist hoppade vi bana och det gick jätte bra hon lyssnade jätte bra på mig.
 
Innan träningen så longerade jag Ayla på ridbanan och det gick rätt då bra hon var lite seg bara men det berode nog på värmen :D
 

Godmorgon!

Hej, nu på morgonen har jag hunnit med massor ridit Livett som verkligen gick jätte bra red på banan hon var grymt fin jobbade med att ha henne rak i skänkelvikningar som gick bra red också igenom olika program typ Lc:2 men red mest Lb:3 då det är det programmet jag ska rida på nästa tävling! Men har också hunnit att städa mitt rum. Nu ska vi snart äta och efter det går jag ut till stallet och fixar Ayla! :)
 

Uppdatering...

Kommer i morgon bitti. :)
Jag och Leffe i Tisdags! :)

19 Juni!

Hej, idag så ska jag behandla Ayla och longera henne hade jag tänkt det ska jag göra på morgonen för sen så ska jag till en kompis. Och kl 19.00 så är det hoppträning för mig och Livett! :D
 

Bilder dressyrträningen!

 
 
 
 
 

18 Maj!

Hej, idag så ska mamma rida Livett men jag ska rida Leffe mammas häst som man känner sig som en liten mygga  om man sitter på han :P. Ayla ska jag longera eller gå en promenad med. :)
 

Sjuk!

Igår så var jag sjuk och idag så är jag lite bättre så det är därför uppdateringen inte har varit så bra men när jag blivit friskare så lovar jag att det kommer att bli bättre. I morse så gick jag i alla fall ut till stallet och behandlade Ayla och borstade henne. :)
 

Söndag!

Idag så är det Söndag och jag tänker att det är skola i morgon men som tur är är det inte det så skönt med sommarlov! :D Idag så är det i alla fall bommgrupp för mig och Livett. Ayal ska jag nog longera eller något liknande men hon ska inte behandlas idag.
 
 

Promenad!

Idag så gick jag en promenad med Ayla gick inte så himla långt men några km i alla fall. Innan jag gick så behandlade jag hennes ben och höger knä! :) Mamma red Livett idag jag tror att det gick bra. Och kl halv 3 så åkte jag och några andra till min farfar och kollade på några hästar som är till salu dom är jätte fina jag gillade mest en brun som var rätt så liten den var jätte söt!
 

15 Juni!

Idag så tror jag att mamma skulle rida Livett så då har jag mycket tid för Ayla och henne ska jag nog gå en promenad med och kanske behandla det får vi se vad jag känner för! :D
 
 

Finaste! <3

Hej, idag så tömkörde jag Ayla i stället för att longera kände mer för det. Hon var jätte fin det var i galoppen som hon segnade till lite men annars så gick det riktigt bra. Jag hade henne för det mesta på en volt det var i början som jag hade henne på fyrkanten. Behandlade henne också och borstade igenom henne ordentligt. Livett fick ju vila idag. :)
 

Smeknamn!

Ayla har en helr del massa smeknamn Livett därimot har inget ;)
Här kommer några av dom
 
-Snuttan
-Ayla payla
-Hayy gumman
-tjejen
-prinssesan
-sötnosen
-griiisen
-busan
 
det var några av alla smeknamn ;)
 

Fredag!

Hej, idag så ska Livett få vila, men Ayla därimot ska jag se om jag kan longera en liten stund och behandla henne. Och nu så har jan kommit med kameran så då kommer att det att komma massa nya bilder!
 

Dressyrträning 11/6-13

I Tisdags så var det ju dressyrträning och det gick ganska bra. I början så var hon ganska stel men efter typ halva träningen så låssnade hon ordentligt och blev riktigt fin. Vi övade rätt så mycket med min sits för jag sitter lutad åt vänster då då gjorde vi någon övning att man skulle ta upp en benet så jag lutade mig lite mer åt höger :) I galoppen så var hon rätt så springig så där red jag nästan bara på volt för att få henne att lyssna på mig och efter ett tag så vart hon jätte fin! Sen gjorde vi några skänkelvikningar och öppnor som gick helt okej. :D
 

13 Juni!

Hej, idag så ska jag rida på morgonen och fixa allt! Livett ska jag rida på banan och Ayla vilar ju men jag ska behandla henne som vanligt! 
 

SOMMARLOV!! :D

Äntligen Gud så skönt säger jag i typ2 månader :D men idag så red mamma Livett då inte jag hann för det var ju avslutning. Ayla fick också vila. :)
 

Veckoplanering!

Ayla vialr ju lite nu så hennes schema ser lite konstigt ut så jag skriver inte henne utan jag gör något med henne när hon ser bättre ut! :D
 
Livett-
Måndag: Vila
 
Tisdag: dressyrträning
 
Onsdag: Banan/ut
 
Torsdag: Banan
 
Fredag: Vila
 
Lördag: Ut
 
Söndag: Ut/banan.
 

Tisdag!

Hej, idag så är det dressyrträning på schemat för Cicci. Ayla ska nog få vila lite nu för att hon tar av sig fluggluvan varje dag och set ser ju inte vi så nu är hon väldigt infekterad i ögonen så där är hon alledes svullen och så riner det floder mer snor ur hennes näsa så hon ska få vila lite tills det gått över lite! 
 

10 Juni!

Hej, idag så ska vi med våran enhet åka och bada hela dagen riktigt chill så cyklar sen hem och dag vilar Livett och Ayla hade jag tänkt tömköra och behandla! :D

Dressyrträningen! ( I Torsdags)

I Torsdags så var det ju dressyrträning hade ju tänkt att skriva om den med bilder från träningen men jag vet inte när kameran kommer så jag skriver nu så får ni bilderna när kameran kommer. :) 

Vi började att göra några öppnor som gick helt okej hon flyttade bra men hon hade väldigt dålig energi.
Jag red sen på volten ett tag där vi jobbade mycket med formen hon var jätte fin. Galopperade sen på stora mittvolten och hon var jätte fin verkligen. Sen så gjorde vi några delar ur La:3 och det var första gången jag red förvänd på Livett så det var roligt. Efter det så travade jag av henne och skrittade av henne på vägen. :D

9 Juni!

Idag så red jag och mamma ut i skogen och när vi kom tillbaka red jag igenom Lb:3 i ridhuset. Vi red på trav/galopp rakan vi galopperade hela vägen och tillbaka så travade vi, hon var rätt så fin med väldigt stark. När jag red igenom Lb:3 så gick det sådär hon var jätte stark och jag red i hoppsadeln så det funkade inte så bra.
 
men nu så ska jag åka och klippa mig och när jag kommer hem så ska jag behandla Ayla och så tror jag att Cesilia ska rida henne. 

8 Juni!

Hej, idag så ska jag och mamma rida ut i skogen en sväng och när vi kommer tillbaka så ska jag jobba Livett lite på ridbanan. Ayla ska jag tömköra eller gå en promenad med och behandla tror jag! :)

Visste ni att...

Jag tycker inte om spindlar?  Dom är så äckliga jag vet inte varför men jag tycker bara så
 
Ayla måste alltid klia en i nacken? hon gör det alltid när man gå en lång promenad har mulen vi min nacke och fnyser och kliar en lite haha :P
 
Livett ska alltid klia sig på mig efter ridpaset? det spelar ingen roll om hon har haft på sig tränset några sekunder eller ett helt ridpass hon måste alltid klia sig på en så man ramlar nästan omkull!
 

Hallå!

Hade tänkt att skriva om dressyrträningen nu men det får komma i morgon eller på söndag för att pappas kompis skulle låna kameran för att hans son ska ta studenten och bilderna är ju där inne och jag tänkte att det blir roligare att läsa om det är bilder till! :D

7 Juni! :)

Hej svejs, idag så ska Livett få vila Ayla också då jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag jag ska i alla fall gå dit och spreja på dom lite flugsprej och så! :D

Hoppträningen igår! :)

Igår så var det ju hoppträning och i början så var hon jätte pigg och bara stack mot hindrerna typ men i slutet så hoppade vi en bana och det gick jätte bra då saktade hon nästan av så det var jätte bra och den banan låg typ på 90-100 cm. 
Men vi började att hoppa lite studs första gången så snubblade hon typ på det men annars så gick det bra :). Sen så hoppade vi studsen och sen på böjt spår till en oxer eller räck då det var 2 st stutdsar. sist hoppade vi några linjer som då i början gick rätt så dåligt men i slutet så gick det jätte bra och sist hoppade vi bana som gick skit bra! :D
Ayla behandlade jag innan och longerade och det gick jätte bra förutom att hon var rätt så seg. 

Mormor och morfar

Är hos mormor och morfar nu så uppdatering kommer när jag är hemma men hoppträningen igår gick bra och dressyrträningen idag gick ännu bättre bilder kommer också att komma från dressyrträningen! :)


5 Juni!

Hej, idag så är det hoppträning och sista dagen i skolan sen så är vi lediga Tor-Sön så det är skönt och vi slutar dessutom halv 12 idag och börjar 09.15 så en riktigt chill dag! Innan hoppträningen så ska jjag longera Ayla på ridbanan och behandla henne är tänkt! :D
Mycket gammal bild!

Födelsedag! ❤

Hej idag så fyller ju Ayla år och det firades med en tårta gjord av morötter, äpplen och knäckemackor och det gillade hon jätte mycket eller ja älskade det behandlade henne också och myste bara. Innan det så red jag Livett det gick sådär fick aldrig riktigt igenom henne som jag hade velat och fick aldrig den dära känslan men ibland så gick hon bra. :)


7 år! ❤

Idag så fyller Ayla hela 7 år så det ska firas ordentligt med tårta :) grattis tjejen ❤ men sen så ska jag nog rida ett pass på banan med Livett! :)

Vila!

Idag fick ju Livett vila och nu så håller ridskolan på och då så rider ju Cesilia Ayla lite lätt. Hämtade henne för ut alltså Ayla i hagen och borstade igenom henne ordentligt och  klippte hennes svans och öron lite så nu är hon snygg hehe. 

3 Juni!

Hej på er, idag så ska Livett få vila och ayla tror jag ska få vara med på ridskolan och då så rider Cesilia henne, för er som inte vet så har min lilasyster Cesilia börjat att rida henne ca 1 gång i veckan och som småning om kanske jag bkan få rida lite på henne då Cesilia är ganska lätt så då får vi se om hon håller för det! :D

Spöke! ;)

Hej, nu på kvällen så gick jag bort och hämtade Ayla som var borta vid en av våra sommarhagar och det är en liten bit dit så då så vart det som en liten promenad ;) men jag behndlade hennes bakknän och efteråt fick hon lite godis. Och så borstade jag igenom henne ordentligt och satte på henne hennes flugtäcke och luva så då ser hon ut som ett litet spöke så söt är hon <3 och tog på henne lite flugspräj under vi ganachen(stav) där hon har blivit väldigt biten då det inte är någor skydd där! 

Ideer?

Har ni några önskemål till inlägg som ni vill läsa om, jag har lite brist på ideer så det vorde bra om ni kunde komma med några ideer! Det kan vara vad som helst :D

2 Juni!

Hola, idag så red jag och mamma ut en sväng i skogen igen vi körde mycket galoppjobb idag också hon var lite stark ibland men annars så skötte hon sig bra. I eftermiddag så hade jag tänkt att behandla Ayla lite och kanske tömköra henne det får vi se. 
Det här är våran hund Sofie som vi hämtade igår! :D
 

Full rulle! :)

Hejsan, idag på kvällen så red jag och mamma ut en sväng i skogen vi galopperade väldigt mycket och Livett var rätt så pigg som vanligt men hon var ibland lite halvt crazy men ibland så var hon riktigt fin vi red på travrakan och där så galopperade vi hela den och fen är ca 1 km kanske vet inte riktigt men det var riktigt härligt!
Innan det så longerade jag Ayla och hon var väldigt pigg i början men i slutet så tröttnade hon lite och då så blev hon seg som en pannkaka eller vad man ska säga :p så då gav jag mig där och då så gick vi en liten promenad som avskrittning :)


Uppdate!

Hej har inte varit någon bra uppdatering här men jag har haft väldigt fullt upp vi hämtat våran hund nu och så har jag varit mycket ute i stallet och så men i morgon så blir det bättre uppdatering! :)


1 Juni!

Ohb sommarmånad nudå! :D Idag så ska vi fira min lillasyster och så tror jag och mamma rider ut, Ayla tror jag får vilar eller så longerar jag henne men hon ska i alla fall behandlas.
Och vet ni vad som häner idag? En jätte rolig sak vi ska åka och hämta våran nya hund som vi har köpt skitkul har alltis velat ha en och nu så får vi det ni ska få bilder på henne senare. :D

RSS 2.0